AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın söz yüzüğü takmak

Kahve falında altın söz yüzüğü takmak

Kahve falında altın söz yüzüğü takmak evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına rivayet eder.

Kahve falında altın söz yüzüğü takmak gördüyseniz:

  • Bazı tatminsizlikler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında altın söz yüzüğü takmak ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gümüş söz yüzüğü takmak hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında sözlenip yüzük takmak çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında söz yüzük takmak onlarla iyi geçim halinde olacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında söz ve nişan yüzüğü takmak iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında söz yüzüğü takmak tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın söz yüzüğü taktığını görmek yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine, aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük altın yüzük takmak kendine olan güvenini yitireceğine, bir takım sorunlarla karşılaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir