AnaSayfa / Genel / Kahve falında söz atmak

Kahve falında söz atmak

Kahve falında söz atmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, aynı zamanda fal sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında söz atmak gördüyseniz:

  • Yeni plan ya da projeler yepyeni bir boyuta taşınabilir.

Kahve falında söz atmak geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sözü atmak falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine yorulur.

Kahve falında söz yüzüğünü atmak olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına delalettir.

Kahve falında söz yüzüğü atmak çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sözünü tutmamak çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına, daha büyük adımlar atılacağına yorulur.

Kahve falında sözlenen birini görmek şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine delalettir.

Kahve falında söz kurdelesi görmek çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında söz takıldığını görmek o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir