AnaSayfa / Genel / Kahve falında sözlüsünü aldatmak

Kahve falında sözlüsünü aldatmak

Kahve falında sözlüsünü aldatmak kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına, sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine, maddi varlığının çoğalacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine inanılır.

Kahve falında sözlüsünü aldatmak gördüyseniz:

  • Evde bazı değişiklikler yapılabilir.

Kahve falında sözlüsünü aldatmak verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birisiyle sözlü kavga etmek işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sözlü kavga etmek hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına alamet eder.

Kahve falında sözlü kavga ettiğini görmek mali anlamdaki sorunlarını aşacağına, işlerin kara geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında okulda sözlü olmak sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sözlü sınava girmek ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sözlü sınav görmek sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında sözlü olmak sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir