AnaSayfa / Genel / Kahve falında sözlü sınava girmek

Kahve falında sözlü sınava girmek

Kahve falında sözlü sınava girmek kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına, yüzünün güleceğine, borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına, hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine, çalışma ortamında huzurunun bozulacağına, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, fal sahibinin kazancının artacağına inanılır.

Kahve falında sözlü sınava girmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler fikirlerinizdeki derinliği veya bilgeliği göremeyebilirler.

Kahve falında sözlü sınava girmek iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında sözlü sınav olmak yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine delalettir.

Kahve falında sözlü sınav görmek onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına alamet eder.

Kahve falında sözlüsünü aldatmak insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sözlüden ayrılmak büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, evine bereket geleceğine delalet eder.

Kahve falında biriyle sözlü kavga etmek yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına yorulur.

Kahve falında birisiyle sözlü kavga etmek yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında eski sözlüsünü görmek hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir