AnaSayfa / Genel / Kahve falında okulda sözlü olmak

Kahve falında okulda sözlü olmak

Kahve falında okulda sözlü olmak hayallerinin gerçek olacağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına, kısmetin açılacağına, net bir bakış açısı kazanacağına, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına işaret eder.

Kahve falında okulda sözlü olmak gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızı geliştirmek ya da geleceğinizi düzenlemek için zaman harcayabilir ya da bütçe yapabilirsiniz.

Kahve falında okulda sözlü olmak huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birisiyle sözlü kavga etmek sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine inanılır.

Kahve falında sözlü tartışmak sorunlarının yakında biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına inanılır.

Kahve falında sözlü olduğunu görmek finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında sözlü kavga etmek maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına rivayet eder.

Kahve falında sözlü kavga görmek ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sözlü notu görmek bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sözlü olmak zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, kafasındaki her soruya cevap bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir