AnaSayfa / Genel / Kahve falında sözlü olmak

Kahve falında sözlü olmak

Kahve falında sözlü olmak hataların telafi edileceğine, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine, sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, yeni projelere atılacağına alamet eder.

Kahve falında sözlü olmak gördüyseniz:

  • Gelişmelerin hızına ayak uyduramadığın için olaylar öncelikle sana hoş olmayan sürprizler gibi geliyor.

Kahve falında sözlü sınav olmak içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya tabir olunur.

Kahve falında birisiyle sözlü kavga etmek günlerinin güzelleşeceğine, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine işarettir.

Kahve falında sözlü tartışmak kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına, edilen duaların tutacağına işarettir.

Kahve falında sözlü olmak maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine, çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına inanılır.

Kahve falında sözlümü görmek günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına işaret eder.

Kahve falında sözlü sınava girmek falı kapatan kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sözlü sınav görmek kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sözlüden ayrılmak sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına, konforunun artacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir