AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisiyle sözlü kavga etmek

Kahve falında birisiyle sözlü kavga etmek

Kahve falında birisiyle sözlü kavga etmek olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine, vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına, onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birisiyle sözlü kavga etmek gördüyseniz:

  • Kendinizle ilgili özel bilgileri paylaşırken dikkatli olmalısınız.

Kahve falında sözlü kavga yapmak aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında sözlü kavga etmek yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında sözlü kavga görmek rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında biriyle sözlü kavga etmek kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sözlü kavga ettiğini görmek ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine tabir olunur.

Kahve falında birisiyle sözlü kavga etmek sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sözlü sınava girmek bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sözlümü görmek bir koyulan işten yüz kazanılacağına, gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir