AnaSayfa / Genel / Kahve falında sözlü sınav görmek

Kahve falında sözlü sınav görmek

Kahve falında sözlü sınav görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, en yukarılara çıkacağına, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, bedeninin şifa bulacağına, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına işaret eder.

Kahve falında sözlü sınav gördüyseniz:

  • Bazı konularda frene basmak veya bazı konuları ısrarla zorlamaktan vazgeçmek zor olsa da, denemeniz gerekiyor.

Kahve falında sözlü sınav olmak zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına rivayet eder.

Kahve falında sözlü sınav görmek çıkmaza düşeceğine, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Kahve falında sözlü sınava girmek gıybet edeceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında okulda sözlü olmak hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine işarettir.

Kahve falında sözlü tartışmak yeni işlere girileceğine, hayatının da düzene gireceğine alamet eder.

Kahve falında sözlüden ayrılmak çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına inanılır.

Kahve falında sözlümü görmek kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında eski sözlüsünü görmek işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir