AnaSayfa / Genel / Kahve falında sözlü kavga etmek

Kahve falında sözlü kavga etmek

Kahve falında sözlü kavga etmek kısmetinin açık olacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında sözlü kavga etmek gördüyseniz:

  • Daha duyarsız olmayaa çalışıyor olabilirsiniz.

Kahve falında sözlü kavga etmek işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına, işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında birisiyle sözlü kavga etmek bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında biriyle sözlü kavga etmek geleceğinin de umut vadedeceğine, tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı alamet eder.

Kahve falında sözlü kavga görmek rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine işaret eder.

Kahve falında sözlü kavga yapmak yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına delalettir.

Kahve falında sözlü kavga ettiğini görmek sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, hayırlı başlangıçlar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sözlü notu görmek uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına yorulur.

Kahve falında sözlüden ayrılmak mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, sorunlarının geçmişte kalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir