AnaSayfa / Genel / Kahve falında söz nişan görmek

Kahve falında söz nişan görmek

Kahve falında söz nişan görmek ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, hırpalanacağına, darp edileceğine, başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına, kötü günler yaşayacağına, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında söz nişan gördüyseniz:

  • Olası aksilikleri gözünüzde büyütmemeli, olumlu düşünmeye çalışmalısınız.

Kahve falında nişan ve söz yüzüğü görmek kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine, sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına işaret etmektedir.

Kahve falında söz ve nişan yüzüğü görmek ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında söz ve nişan yüzüğü takmak iyileşme göstereceğine, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında söz nişan görmek çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parmakta söz yüzüğü görmek ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında söz yüzüğü takmak olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında söz kesildiğini görmek büyük bir kavgaya tutuşacağına, daha fazla gelire kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında söz tutmamak atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir