AnaSayfa / Genel / Kahve falında söz bozmak

Kahve falında söz bozmak

Kahve falında söz bozmak maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına, ortak işlere gireceğine, dünya malının çoğalacağına, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına, bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine delalettir.

Kahve falında söz bozmak gördüyseniz:

  • Anlaşmazlıklarda önceliği gene kadınlara verebilirsiniz.

Kahve falında söz bozmak moralinin, keyfinin yerine geleceğine, sorunlarının daha büyük bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında birinden söz duymak yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında kendi söz yüzüğünü görmek moralinin yerine geleceğine, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında sözler duymak kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında namaz kıl sözü duymak içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında söz dalaşı yapmak onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına işarettir.

Kahve falında söz nişan görmek maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında söz kesildiğini görmek yaşam şartlarının düzeleceğine, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir