AnaSayfa / Genel / Kahve falında söz kesildiğini görmek

Kahve falında söz kesildiğini görmek

Kahve falında söz kesildiğini görmek mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına rivayet eder.

Kahve falında söz kesildiğini gördüyseniz:

  • Yeni hedefler belirlemek veya planlar yapmak için zamana ihtiyacınız var.

Kahve falında söz kesildiğini görmek onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına, hayallere kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında söz kesilmek sıkıntıların sona ereceğine, küslüklerin biteceğine inanılır.

Kahve falında söz işitmek işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdık biriyle söz kesmek sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına alamet eder.

Kahve falında siyah söz yüzüğü görmek üzüleceğine ve yıpranacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına delalettir.

Kahve falında erkekten güzel sözler duymak maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birine söz vermek parasının ve malının da artacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında söz yüzüğü bulmak kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir