AnaSayfa / Genel / Kahve falında soyulmuş kestane görmek

Kahve falında soyulmuş kestane görmek

Kahve falında soyulmuş kestane görmek çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına, dünya malı edineceğine, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, bir süre belini doğrultamayacağına tabir olunur.

Kahve falında soyulmuş kestane gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda başarı basamaklarını bir adım daha yukarı çıkabileceğiniz şekilde cesaretlendiriliyorsunuz, bunun gerekeni yapmaksa size düşüyor.

Kahve falında soyulmuş kestane görmek müreffeh bir yaşama sahip olacağına, iyi habere işaret etmektedir.

Kahve falında iri kestane görmek beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında ölüden kestane almak hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pişmiş kestane görmek huzursuz ve mutsuz olacağına, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına alamet eder.

Kahve falında çiğ kestane görmek işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine işarettir.

Kahve falında birinden kestane almak art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çürük kestane görmek bol dua edeceğine, ekmek ve dünya malı alacağına tabir olunur.

Kahve falında haşlanmış kestane görmek nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, büyük üzüntüler olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir