AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiğ kestane görmek

Kahve falında çiğ kestane görmek

Kahve falında çiğ kestane görmek bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında çiğ kestane gördüyseniz:

  • Endişeleri kafanızdan atmalısınız.

Kahve falında çiğ kestane görmek koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çiğ kestane yemek hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, fakir çocukları giydireceğine alamet eder.

Kahve falında pişmemiş kestane görmek fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok kestane görmek anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına delalet eder.

Kahve falında dikenli kestane görmek kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına yorulur.

Kahve falında topraktan kestane toplamak işsizin iş bulacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kestane görmek iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pişmiş kestane görmek özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir