AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişmiş kestane görmek

Kahve falında pişmiş kestane görmek

Kahve falında pişmiş kestane görmek onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, kötü günlerin arkada kalacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, anne babayla ters düşüleceğine, çok tahsilli bir kişi olacağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına inanılır.

Kahve falında pişmiş kestane gördüyseniz:

  • Bazı konularda meydana gelebilecek iniş çıkışlı durumlar, aşırılıklar veya ani değişiklikler karşısında şaşırsanız da, tolere etmeye çalışmanızda fayda var.

Kahve falında pişmiş kestane görmek rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına delalet eder.

Kahve falında pişmemiş kestane görmek arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil kestane görmek hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında bir çuval kestane görmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine inanılır.

Kahve falında kestane topladığını görmek çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin içinde kestane görmek iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında yerden kestane toplamak sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına, insanları sakinleştireceğine delalet eder.

Kahve falında kestane ağacı görmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir