AnaSayfa / Genel / Kahve falında iri kestane görmek

Kahve falında iri kestane görmek

Kahve falında iri kestane görmek büyük sıkıntıları olmayacağına, hiçbir zaman dinini boşlamayacağına, elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına, düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine, aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, hayatının yoluna gireceğine, zahmete ve çileye düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iri kestane gördüyseniz:

  • Detaylı düşünülmeden atılan adımların veya yapılan değişikliklerin olumsuz sonuçları olabilir.

Kahve falında iri kestane görmek çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine tabir olunur.

Kahve falında sudan kestane toplamak sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında saçını kestane rengine boyatmak düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına alamet eder.

Kahve falında pişmemiş kestane görmek işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan fal sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına işarettir.

Kahve falında yeşil kestane görmek maddi yükümlülüklerinin artacağına, müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında deniz kestanesi görmek bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında kestane ağacı görmek uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çuval içinde kestane görmek kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir