AnaSayfa / Genel / Kahve falında şortla gezmek

Kahve falında şortla gezmek

Kahve falında şortla gezmek zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, keyfinin ve moralinin kaçacağına, çok rahat bir şekilde çalışacağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Kahve falında şortla gezmek gördüyseniz:

  • Bazı tartışmalar mantıklı dahi görünse de, sonuçta bir işe yaramayacaksa kaçınmakta fayda var.

Kahve falında şortla gezmek adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında pembe şort giymek gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, elinin bollaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şort görmek yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına delalettir.

Kahve falında erkek şortu görmek bekarlar için mutlu bir karşılaşma, her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi şort giymek dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şort giymek sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine işarettir.

Kahve falında birinin şort giydiğini görmek sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendini şortla görmek içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir