AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek şortu görmek

Kahve falında erkek şortu görmek

Kahve falında erkek şortu görmek sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına, istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden fal, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, müjdeli haberler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek şortu gördüyseniz:

  • Her konunun sonunda tatmin ya da başarı sizi bekliyor.

Kahve falında şortlu erkek görmek hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında erkek şortu görmek uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında kısa şort giymek bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz şort görmek hayal ettiği şeylere kavuşacağına, böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil şort görmek keder yaşayacağına, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına alamet eder.

Kahve falında deniz şortu almak art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan fal sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine delalettir.

Kahve falında kot şort giymek yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine işarettir.

Kahve falında turuncu şort görmek eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir