AnaSayfa / Genel / Kahve falında şort görmek

Kahve falında şort görmek

Kahve falında şort görmek ne yapacağına karar veremeyeceğine, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine, kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şort gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizde verilen sözleri tutmak zorlaşabilir veya uzlaşmak zor olabilir.

Kahve falında yeşil şort giymek çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine tabir olunur.

Kahve falında sarı şort giymek güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şort görmek sorunların tatlıya bağlanacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz şort giymek hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini şortla görmek işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına rivayet eder.

Kahve falında deniz şortu görmek tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şort aldığını görmek hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında şort satın almak maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir