AnaSayfa / Genel / Kahve falında sopa kırmak

Kahve falında sopa kırmak

Kahve falında sopa kırmak belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine, kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına, zorlukların geride kalacağına, mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine delalettir.

Kahve falında sopa kırmak gördüyseniz:

  • Sizi rahatsız eden bazı konularda huzura kavuşacaksınız.

Kahve falında sopa kırmak haneye bolluk ve bereketin dolacağına, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sopayla birini dövmek projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında sopayla adam öldürmek her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına, iş dünyasında nam sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında ölüden sopa yemek kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında birini sopayla dövmek sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında yılanı sopayla öldürmek mal mülk edineceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında eşini sopayla dövmek elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında birini sopayla kovalamak karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir