AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini sopayla kovalamak

Kahve falında birini sopayla kovalamak

Kahve falında birini sopayla kovalamak hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine, hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine, kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine, daima afiyette olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini sopayla kovalamak gördüyseniz:

  • Durup dururken uzaklara gitmek, görmediğiniz yerleri görmek, kendi kafanıza göre yaşamak arzuları altında kalabilirsiniz.

Kahve falında sopayla kovalamak herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında sopayla köpek kovalamak parasının da, malının da eksilmeyeceğine, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin sopayla kovaladığını görmek rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Kahve falında birini sopayla kovalamak bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında beyzbol sopası görmek kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, büyük zorluklar geçireceğine işarettir.

Kahve falında sopa çubuk görmek beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz sopa görmek büyük başarılara işlere imza atılacağına, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elinde sopa görmek sorunlarının sürekli artacağına, rızkının eksileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir