AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin sopayla kovaladığını görmek

Kahve falında birinin sopayla kovaladığını görmek

Kahve falında birinin sopayla kovaladığını görmek hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına, evini ve ailesini unutacağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına, Allah’ın inayetini kazanacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine delalet eder.

Kahve falında birinin sopayla kovaladığını gördüyseniz:

  • Olan biten olaylar ya da işaretler bazı konularda boşa kürek çekiğinizi ya da gayretlerinizin boşa gideceğini gösteriyor olsa da, boşa gitmeyecek.

Kahve falında sopayla kovalamak var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında sopayla köpek kovalamak aile bireyleri ile tartışacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birini sopayla kovalamak dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin sopayla kovaladığını görmek çok büyük maddi zarara uğrayacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşini sopayla dövmek büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine delalettir.

Kahve falında çivili sopa görmek adının kirletilmeye çalışılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sopayla dövülmek büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sopa kırmak hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına, tartışma yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir