AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyle ayrıldığını görmek

Kahve falında sevgiliyle ayrıldığını görmek

Kahve falında sevgiliyle ayrıldığını görmek yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına, sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyle ayrıldığını gördüyseniz:

  • Elinizdeki imkanı kullanmazsanız daha sonra kullanma imkanı bulamayabilirsiniz.

Kahve falında ayrıldığın sevgiliyle el ele tutuşmak maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında sevgiliden ayrılmak iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında sevgiliden ayrılmak ve ağlamak idealist kimse olacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine tabir olunur.

Kahve falında ayrıldığı sevgilisiyle öpüşmek çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin sevgilisinden ayrıldığını görmek doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle ayrılmak yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına, arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına işaret eder.

Kahve falında ayrıldığın sevgilinin evine gitmek teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayrıldığın sevgiliyi görmek elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına, stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir