AnaSayfa / Genel / Kahve falında mum yemek

Kahve falında mum yemek

Kahve falında mum yemek hayallerine kavuşacağına, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, evliyse çocuk sahibi olacağına, büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, ahiret inancına göre yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında mum yemek gördüyseniz:

  • Görevlerinizi yerine getirmediğinizi iddia eden ya da bazı ileri size yükleyen kişiler, duygusal anlamda baskı yaratanlar veya planlarda bazı değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında karın mumbar yemek işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına işarettir.

Kahve falında mumbar dolması yemek yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mum yemek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mumun yandığını görmek kötü haberler alınacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine delalettir.

Kahve falında karın mumbar görmek çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına işarettir.

Kahve falında mum çalmak kazanılan paranın bereketinin olmayacağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında mum ışığı görmek iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına işaret eder.

Kahve falında kilisede mum dikmek gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir