AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinin kül olduğunu görmek

Kahve falında evinin kül olduğunu görmek

Kahve falında evinin kül olduğunu görmek az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına, kırgınlıkların sona ereceğine, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında evinin kül olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı kişiler belli alanlarda bağlantıyı tümüyle kestiyse, olayları restore etmek için çabalamak faydasız olabilir.

Kahve falında evin kül olduğunu görmek girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine işarettir.

Kahve falında evinin kül olduğunu görmek falı kapatan kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına inanılır.

Kahve falında evin yanıp kül olduğunu görmek herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine inanılır.

Kahve falında evin içinde kül görmek birçok konuda daha dikkatli olunacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evinin yanıp kül olduğunu görmek her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine işarettir.

Kahve falında yanan kül görmek yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında kül görmek ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına inanılır.

Kahve falında ölünün küllerini görmek bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir