AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateşli kül görmek

Kahve falında ateşli kül görmek

Kahve falında ateşli kül görmek büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına, adeta havalara uçacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, rahat bir nefes alacağına, istediği projeleri yapamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ateşli kül gördüyseniz:

  • Samimiyetten uzak jestler söz konusu olabilir.

Kahve falında ateş külü görmek yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında ateş ve kül görmek çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ateşli kül görmek kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında küllenmiş ateş görmek kendi işinin sahibi olunacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küllü su görmek mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında küllük kırmak üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kül atmak herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında kül yemek zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir