AnaSayfa / Genel / Kahve falında kül tablası kırmak

Kahve falında kül tablası kırmak

Kahve falında kül tablası kırmak nazar eden insanların haddini bildireceğine, uygulayacağına, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, elde edilecek menfaatlere, toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kül tablası kırmak gördüyseniz:

  • Yalnız başınıza halledemeyeceğiniz işler için söz vermeniz kötü duruma düşmenize veya kötü görünmenize neden olabilir.

Kahve falında kül tablası kırmak yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına alamet eder.

Kahve falında kül tablası almak ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, korkularının üzerine gideceğine alamet eder.

Kahve falında cam kül tablası görmek yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kül tablasının kırıldığını görmek sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında kül tablası görmek uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına tabir olunur.

Kahve falında sigara tablası görmek yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küllük kırmak huzur dolu bir yaşama sahip olacağına, rızkının genişleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında küllü su içmek sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir