AnaSayfa / Genel / Kahve falında son anda otobüse binmek

Kahve falında son anda otobüse binmek

Kahve falında son anda otobüse binmek çarelere kavuşacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına, büyük bir ikilemde kalacağına, falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, daha iyi mağazalardan giyineceğine, yalan söylemeye yorulmaktadır.

Kahve falında son anda otobüse binmek gördüyseniz:

  • Olayları çözümlenmeleri için kendi hallerine bırakıyorsunuz.

Kahve falında otobüse son anda binmek çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında son anda otobüse binmek ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına delalettir.

Kahve falında otobüse son anda yetişmek zaman bulmakta zorlanacağına, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında uçağa son anda binmek bilgilerle donanacağına, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında son anda trene binmek çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sınava son anda yetişmek çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uçağa son anda yetişmek bereketli bir döneme girileceğine, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına yorulur.

Kahve falında çatıdan düşmekten son anda kurtulmak daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir