AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayrıldığın sevgilini başkasıyla görmek

Kahve falında ayrıldığın sevgilini başkasıyla görmek

Kahve falında ayrıldığın sevgilini başkasıyla görmek hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, birden fazla ortakla iş kurulacağına, endişe veren durumların düzeleceğine, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, çok sevileceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında ayrıldığın sevgilini başkasıyla gördüyseniz:

  • Bırakın olduğu gibi kalsın.

Kahve falında sevgiliyle ayrılmak kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine, huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayrıldığın sevgilini görmek ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında iki sevgilinin ayrıldığını görmek asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayrıldığın sevgiliyle gezmek hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, zor zamanların geride kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayrıldığın sevgiliyle barıştığını görmek kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, umutlarının kendisine hayır getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliden zorla ayrılmak işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliden ağlayarak ayrılmak onları okula göndereceğine, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında ayrıldığın sevgiliyle öpüşmek eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir