AnaSayfa / Genel / Kahve falında solmuş ot görmek

Kahve falında solmuş ot görmek

Kahve falında solmuş ot görmek iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine işarettir.

Kahve falında solmuş ot gördüyseniz:

  • Aklınızdan geçenleri bilmeleri gerekiyor.

Kahve falında solmuş ot görmek tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sol elinde yara görmek malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, kişinin fena halde yanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında solmuş halı görmek kavgacı ve ters bir kişi olan fal sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında sol elinin kesildiğini görmek zorluklarının son bulacağına, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına yorulur.

Kahve falında sol kolunun kesildiğini görmek gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sol parmağa alyans takmak aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine tabir olunur.

Kahve falında sol gözünün şiştiğini görmek gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine yorulur.

Kahve falında sol işaret parmak şan şöhret kazanacağına, iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir