AnaSayfa / Genel / Kahve falında sol koldan kan vermek

Kahve falında sol koldan kan vermek

Kahve falında sol koldan kan vermek dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sol koldan kan vermek gördüyseniz:

  • Konsantrasyonunuzu bozmazsanız, işin altından başarıyla kalkabilirsiniz.

Kahve falında sol koldan kan aldırmak yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine yorulur.

Kahve falında sol koldan kan vermek Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, kafa olarak daha rahat edileceğine tabir olunur.

Kahve falında sol elde kan görmek başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine, iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına yorulur.

Kahve falında sol koldan vurulmak iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına inanılır.

Kahve falında sol kolu kesmek hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında sol kolun kesildiğini görmek çok kötü olaylar yaşayacağına, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında sol kolundan vurulmak bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında sol kolunun koptuğunu görmek artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir