AnaSayfa / Genel / Kahve falında sol kola bilezik takmak

Kahve falında sol kola bilezik takmak

Kahve falında sol kola bilezik takmak kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında sol kola bilezik takmak gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan kişiler sizi öfkelendirebilir.

Kahve falında sol kola bilezik takmak işinde çok ilerleyeceğine, kazancı arttıracağına alamet eder.

Kahve falında sağ kola altın bilezik takmak işlerinde yenilikler yapacağına, rahat bir hayatın kapısının açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kola altın bilezik takmak kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kola bilezik takmak sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında kola künye takmak makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, eşi tarafından yüceltileceğine rivayet eder.

Kahve falında kola saat takmak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine inanılır.

Kahve falında kola altın saat takmak alınganlıkların hasıl olacağına, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sağ kola saat takmak eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, stresli bir ortama gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir