AnaSayfa / Genel / Kahve falında sağ kola altın bilezik takmak

Kahve falında sağ kola altın bilezik takmak

Kahve falında sağ kola altın bilezik takmak gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına, başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine, emeklerinin karşılığını alacağına rivayet eder.

Kahve falında sağ kola altın bilezik takmak gördüyseniz:

  • Eski iş arkadaşlarınız, tanıdıklarınız veya meslektaşlarınızla biraraya gelmenizi sağlayacak aktivitelere katılabilirsiniz.

Kahve falında sağ kola altın bilezik takmak sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine işaret eder.

Kahve falında kola altın bilezik takmak zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine inanılır.

Kahve falında sağ kola saat takmak karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sol kola bilezik takmak yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kola bilezik takmak sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kola altın künye takmak hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, ödeme güçlü çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında kola altın saat takmak çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra fal sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, kötü halinden eser kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında sağ ele altın yüzük takmak maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir