AnaSayfa / Genel / Kahve falında kola bilezik takmak

Kahve falında kola bilezik takmak

Kahve falında kola bilezik takmak el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kızı olanların da gelin edeceğine, falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına, kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, rahat bir hayat süreceğine, umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kola bilezik takmak gördüyseniz:

  • Başkalarının taleplerine yetişmekten kendinizi ihmal ediyorsunuz.

Kahve falında kola bilezik takmak işlerin büyüyeceğine, büyük zorluklar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında sol kola bilezik takmak hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına alamet eder.

Kahve falında kola altın bilezik takmak gururlu bir hayat süreceğine, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sağ kola altın bilezik takmak mutluluğunun zedeleneceğine, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kola saat takmak büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kola altın saat takmak rızkının ve kazancının bollaşacağına, isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına alamet eder.

Kahve falında sağ kola saat takmak elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine ve ardından hayırlı bir şekilde bitecek bir birlikteliğe başlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kola künye takmak uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir