AnaSayfa / Genel / Kahve falında sol bacakta yara görmek

Kahve falında sol bacakta yara görmek

Kahve falında sol bacakta yara görmek yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine, ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken fal sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına, insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, mutlu günler yaşanacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında sol bacakta yara gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya öncelik listelerinizde daha rahat hareket etmenize yardımı olabilecek değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında sol bacakta yara görmek hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında sol elinin yaralandığını görmek yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, başı sıkışanın derdine çare bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sol ayakta yara görmek aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, aşkının da kalıcı olacağına yorulur.

Kahve falında sol elde yara görmek daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında sol elinden yaralanmak hastalıklarının düzeleceğine, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında sol elinde yara görmek sorunların ve engellerin biteceğine, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına delalet eder.

Kahve falında sol göğsünde yara görmek umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine işaret eder.

Kahve falında sol omuzda yara görmek suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, bereketli ve hayırlı olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir