AnaSayfa / Genel / Kahve falında sol eli tutmak

Kahve falında sol eli tutmak

Kahve falında sol eli tutmak yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, sermayesini kaybedeceğine, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine delalettir.

Kahve falında sol eli tutmak gördüyseniz:

  • Geçmişte yapmaktan hoşlandığınız şeyleri, gitmekten zevk aldığınız yerleri ya da eski tanıdıkları hatırlayabilirsiniz.

Kahve falında sol eli tutmak kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sol el öpmek yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında sol elinin olmadığını görmek uzun ömürlü bir kişi olunacağına, başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine alamet eder.

Kahve falında sol eli kesmek çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sol elle yazı yazmak emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, biraz olsun hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sol elin kesildiğini görmek büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sol eli kesilmek kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine delalettir.

Kahve falında sol el görmek bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir