AnaSayfa / Genel / Kahve falında sökük pijama görmek

Kahve falında sökük pijama görmek

Kahve falında sökük pijama görmek aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, iflasın eşiğine geleceğine, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, çıkılan yolculukların şans getireceğine, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında sökük pijama gördüyseniz:

  • Olayların yatışmasını bekleyin.

Kahve falında sökük pijama görmek iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iğneyle sökük dikmek yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sökük gelinlik görmek hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına delalettir.

Kahve falında çorap söküğü dikmek amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına yorulur.

Kahve falında başkasının söküğünü dikmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde fal sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına delalettir.

Kahve falında elbise söküğü dikmek arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi falı kapatan kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendi söküğünü dikmek maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine, arkasının daha sağlam hale geleceğine işarettir.

Kahve falında sökük hırka görmek sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir