AnaSayfa / Genel / Kahve falında sökük hırka görmek

Kahve falında sökük hırka görmek

Kahve falında sökük hırka görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, daha çok kazanç elde edeceğine, çok güzel günler görüleceğine, hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında sökük hırka gördüyseniz:

  • Olaylar kendiliğinden yatışacaklardır.

Kahve falında sökük hırka görmek yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına, başın borçlularla belaya gireceğine delalet eder.

Kahve falında iğneyle sökük dikmek onlar adına aç insanları doyuracağına, kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine inanılır.

Kahve falında başkasının söküğünü dikmek ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine delalettir.

Kahve falında elbise söküğü dikmek iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına tabir olunur.

Kahve falında sökük etek görmek uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine yorulur.

Kahve falında çorap söküğü dikmek gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında sökük çorap dikmek daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kıyafeti sökük görmek kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine, mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir