AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının söküğünü dikmek

Kahve falında başkasının söküğünü dikmek

Kahve falında başkasının söküğünü dikmek kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine, rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, evinin geçiminin zorlaşacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına işarettir.

Kahve falında başkasının söküğünü dikmek gördüyseniz:

  • Bazı duygusal patlamalara açıksınız.

Kahve falında başkasının söküğünü dikmek ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, yatırımlarının kar getireceğine inanılır.

Kahve falında iğneyle sökük dikmek çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yırtık ve söküğü dikmek yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine yorulur.

Kahve falında sökük pantolon dikmek mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, ismini herkese duyuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında sökük çorap dikmek yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına inanılır.

Kahve falında birinin söküğünü dikmek variyeti ile herkesi kıskandıracağına, hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına tabir olunur.

Kahve falında çorap söküğü dikmek rızkın kesilmeyeceğine, doktordan doktora koşturacağına delalet eder.

Kahve falında elbise söküğü dikmek yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir