AnaSayfa / Genel / Kahve falında elbise söküğü dikmek

Kahve falında elbise söküğü dikmek

Kahve falında elbise söküğü dikmek malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, işlerini hafifleteceğine, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına, kalkınacağına, ilerleyeceğine, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında elbise söküğü dikmek gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz bayanlara karşı bilinçaltınızda taşıdığınız şüpheler yüzeye çıkabilir.

Kahve falında elbise söküğü dikmek hep yerinde sayacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine işarettir.

Kahve falında yırtık ve söküğü dikmek el üstünde tutulur hale geleceğine, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sökük pantolon dikmek bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin söküğünü dikmek şansının açılacağına, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pantolon söküğü dikmek ferahlığa çıkılacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın fal sahibine geleceğine alamet eder.

Kahve falında sökük çorap dikmek umutlarının biteceğine, kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına rivayet eder.

Kahve falında iğneyle sökük dikmek hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine, sağlıklı bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında başkasının söküğünü dikmek mevki edineceğine, bol hayır duası alınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir