AnaSayfa / Genel / Kahve falında çorap söküğü dikmek

Kahve falında çorap söküğü dikmek

Kahve falında çorap söküğü dikmek en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, gayretlerinin ödüllendirileceğine, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına, yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına, kendisini ailesine vereceğine, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına, deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine işarettir.

Kahve falında çorap söküğü dikmek gördüyseniz:

  • Geçmişten gelen borçlar, alacaklar, vergi, kredi v.b konular da ilgi bekliyor.

Kahve falında çorap söküğü dikmek buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında sökük çorap dikmek hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının söküğünü dikmek aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elbise söküğü dikmek ters giden işlerin normale döneceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında yırtık ve söküğü dikmek stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, fal sahibinin hayatından razı geleceğine işaret eder.

Kahve falında iğneyle sökük dikmek makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sökük pantolon dikmek başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, fal sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi söküğünü dikmek sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir