AnaSayfa / Genel / Kahve falında sökük gelinlik görmek

Kahve falında sökük gelinlik görmek

Kahve falında sökük gelinlik görmek falı kapatan kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, hayallerine kavuşacağına, çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, yaşamın kolay hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında sökük gelinlik gördüyseniz:

  • Yardım istemekten çekinmeyin.

Kahve falında sökük gelinlik görmek iyilik ve hayır bulacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında sökük çorap dikmek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, fal sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine işarettir.

Kahve falında sökük pijama görmek yaşam standartlarının da yükseleceğine, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında sökük hırka görmek ailede rızık yokluğuna düşeceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine inanılır.

Kahve falında kendi söküğünü dikmek eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, malının artacağına yorulur.

Kahve falında başkasının söküğünü dikmek kazancınızın artacağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elbise söküğü dikmek keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine delalettir.

Kahve falında kıyafeti sökük görmek maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir