AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi söküğünü dikmek

Kahve falında kendi söküğünü dikmek

Kahve falında kendi söküğünü dikmek işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, değer göreceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına delalettir.

Kahve falında kendi söküğünü dikmek gördüyseniz:

  • Belli bir durumun sonsuza kadar statik kalmayacağını fark etmeniz bir rahatlama sağlayabilir.

Kahve falında çorap söküğü dikmek verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine yorulur.

Kahve falında pantolon söküğü dikmek çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sökük çorap dikmek tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yırtık ve söküğü dikmek çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına tabir olunur.

Kahve falında sökük pantolon dikmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi söküğünü dikmek yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elbise söküğü dikmek tövbelerinin Allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine delalettir.

Kahve falında iğneyle sökük dikmek yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir