AnaSayfa / Genel / Kahve falında sökük çorap dikmek

Kahve falında sökük çorap dikmek

Kahve falında sökük çorap dikmek çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, işindeki verimliliğin düşeceğine, musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına inanılır.

Kahve falında sökük çorap dikmek gördüyseniz:

  • Ani hareketlerden kaçının.

Kahve falında çorap söküğü dikmek şaşkın olacağına, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında sökük çorap dikmek giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, keyifli günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iğneyle sökük dikmek moralinin ve sağlığının da bozulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine delalettir.

Kahve falında pantolon söküğü dikmek sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin söküğünü dikmek dertlerin ve sorunların aşılacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında yırtık ve söküğü dikmek ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elbise söküğü dikmek kazancın daha da artacağına, düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının söküğünü dikmek güvensizlik duymaya, iyi bir zanaatkar olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir