AnaSayfa / Genel / Kahve falında sokakta düşmek

Kahve falında sokakta düşmek

Kahve falında sokakta düşmek farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, işlerinin başarılı olacağına, aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine, tamamen içine kapanacağına inanılır.

Kahve falında sokakta düşmek gördüyseniz:

  • Maddi konuları ciddiye alıyor, risk almaktan kaçıyorsunuz veya kaçmanızda fayda var.

Kahve falında sokakta düşmek borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine delalettir.

Kahve falında sokağı yıkamak iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine, ticaretin açılacağına tabir olunur.

Kahve falında sokak tatlısı görmek sorunların sürekli artacağına, kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sokak lambası görmek zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine delalet eder.

Kahve falında dar sokaklardan geçmek çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sokağa işediğini görmek emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bilmediğin sokaklarda yürümek kötü sözler duyacağına, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına işarettir.

Kahve falında karanlık sokaklarda koşmak üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, kendisinin sonuçtan mutlu olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir