AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlık sokaklarda koşmak

Kahve falında karanlık sokaklarda koşmak

Kahve falında karanlık sokaklarda koşmak kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine, iyi günler yaşayacağına, bir sebeple fal sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, tövbe edip hak yolunu seçeceğine delalettir.

Kahve falında karanlık sokaklarda koşmak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın, eşinizin ya da sevgilinizin hoş olmayan bir durumdan sıyrılması mümkündür.

Kahve falında karanlık sokaklarda koşmak kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, çok sorunlu günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında karanlık sokakta koşmak hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, talihin yüzlerine güleceğine yorulur.

Kahve falında dar sokakta koşmak çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, önemli bir şahsiyet olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sokaklarda koşmak dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına inanılır.

Kahve falında dar sokaklarda koşmak rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dar karanlık sokak görmek huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında karanlık sokakta kalmak kısmetinin hep açık olacağına, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına delalet eder.

Kahve falında karanlık bir sokakta yürümek toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir