AnaSayfa / Genel / Kahve falında sokağa işediğini görmek

Kahve falında sokağa işediğini görmek

Kahve falında sokağa işediğini görmek bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, hastalıklarının biteceğine, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sokağa işediğini gördüyseniz:

  • Arzularınızın artışı sizi oldukça karışık düşüncelere götürebilir.

Kahve falında sokağa işediğini görmek çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına alamet etmektedir.

Kahve falında sokakta işediğini görmek yeni bir eve sahip olunacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına delalettir.

Kahve falında birinin suratına işediğini görmek eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında babanın işediğini görmek yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında bir başkasının işediğini görmek güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına alamet eder.

Kahve falında bebeğin işediğini görmek hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkeğin kan işediğini görmek başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, düşmanlarınızın size zarar verebileceğine inanılır.

Kahve falında erkek çocuğun üzerime işediğini görmek maddi sorunlarının çözüleceğine, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir