AnaSayfa / Genel / Kahve falında sokağı yıkamak

Kahve falında sokağı yıkamak

Kahve falında sokağı yıkamak de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, manevi olarak çökmekle kalmayacağına, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına rivayet eder.

Kahve falında sokağı yıkamak gördüyseniz:

  • Her şeyi iyice anlamadan harekete geçmemelisiniz.

Kahve falında sokak yıkamak yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, sağlığının da bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sokakları yıkamak makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında sokağı yıkamak hayır işleri yapacağına, sözler sarf edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sokak tabelası görmek çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sokakta kalmak kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında sokakta kaldığını görmek saygınlık kazanacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında ev eşyalarını sokakta görmek hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sokakta dolaşmak büyük düşüneceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir