AnaSayfa / Genel / Kahve falında bilmediğin sokaklarda yürümek

Kahve falında bilmediğin sokaklarda yürümek

Kahve falında bilmediğin sokaklarda yürümek ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, güven kaybına uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bilmediğin sokaklarda yürümek gördüyseniz:

  • Rekabet ya da mücadele gerektiren ortamlar kişisel değişime veya özgüven artışına neden olabilir.

Kahve falında sokakta yürümek keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dar sokaklarda yürümek bir sebeple ortaklığın bozulacağına, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sokakta yürüdüğünü görmek sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında gece sokakta yürümek götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karanlıkta sokakta yürümek kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine işarettir.

Kahve falında sokakta yalın ayak yürümek hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında karanlık sokakta yürümek sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bilmediğin sokaklarda yürümek gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir