AnaSayfa / Genel / Kahve falında sokakta duş almak

Kahve falında sokakta duş almak

Kahve falında sokakta duş almak eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, isteklerini yerine getireceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, yalan söyleyeceğine, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında sokakta duş almak gördüyseniz:

  • Egonuzu anlaşılması gereken konulardan ya da pazarlıklardan uzak tutmalısınız.

Kahve falında sokakta duş almak ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sokakta duş aldığını görmek neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında duş alan birini görmek kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine işarettir.

Kahve falında duşa girdiğini görmek iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine işarettir.

Kahve falında duş yaptırmak atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, böylece hayatının kolaylaşacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının evinde duşa girmek aşık olacağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine işaret eder.

Kahve falında kendini duş alırken görmek işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında kalabalıkta duş almak eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir